Gå til innhold


Bilde

Får ikke start!


Gammelt emne!

Guest, dette emnet er over 365 dager gammelt, du kan derfor ikke poste flere innlegg her. Opprett heller et nytt emne!



  • Logg inn for å legge til innlegg
4 innlegg i dette emnet

#1 Knemil23

Knemil23

    MP-Bruker

  • Bruker
  • Pip
  • 11 Innlegg:
  • Registrert: 11-april 16

Skrevet 01 mai 2016 - 15:57

Jeg får ikke start I trialen min når jeg tråkker på kikken, men den starter når jeg triller den igang. (Da går den som vanlig). Og det er ikke vann I bensina eller I forgassern.

Trialen starta og gikk, helt til jeg vaska den. Etter jeg vaska den, har den ikke starta med likken.

Vet noen hva som er feil?

Sent fra min GT-N7105 via Tapatalk

#2 Aprilia dud

Aprilia dud

    MP-Bruker

  • Bruker
  • Pip
  • 60 Innlegg:
  • Registrert: 05-mai 15
  • Kjønn:Gutt
  • Kjøretøy:Derbi senda

Skrevet 05 mai 2016 - 08:30

Jeg får ikke start I trialen min når jeg tråkker på kikken, men den starter når jeg triller den igang. (Da går den som vanlig). Og det er ikke vann I bensina eller I forgassern.

Trialen starta og gikk, helt til jeg vaska den. Etter jeg vaska den, har den ikke starta med likken.

Vet noen hva som er feil?

Sent fra min GT-N7105 via Tapatalk

Fukt i plugghetta? Har du sjekket luftfilteret ditt?



#3 Knemil23

Knemil23

    MP-Bruker

  • Bruker
  • Pip
  • 11 Innlegg:
  • Registrert: 11-april 16

Skrevet 05 mai 2016 - 09:27

Fukt i plugghetta? Har du sjekket luftfilteret ditt?

Jeg får gnist når jeg tar pluggen intil metall og tråkker. Og luftfilteret har jeg skjekket

#4 Aprilia dud

Aprilia dud

    MP-Bruker

  • Bruker
  • Pip
  • 60 Innlegg:
  • Registrert: 05-mai 15
  • Kjønn:Gutt
  • Kjøretøy:Derbi senda

Skrevet 05 mai 2016 - 10:37

Prøv bare for morro skyld å starte uten luftfilteret...?☺

#5 Ådne95

Ådne95

    Årets lett-mc 2012

  • Veteran
  • PipPipPipPip
  • 6 284 Innlegg:
  • Registrert: 19-juli 11
  • Kjønn:Gutt
  • Bosted:Aust-Agder, Grimstad
  • Yrke:Ungkar og spellemann
  • Kjøretøy:'98 NSR, GSX1100EF, '81 GSX1100E, '08 BMW e92 320d
Garage Garasje

Skrevet 05 mai 2016 - 22:33

hvis den ikke har vært tungstarta før, og dette var noe som kom helt plutselig etter en vask, så er eneste tipset jeg kan komme med at du sannsynligvis har fått littegrann vann i gassern :)  kan være nok med en dråpe i ei dyse ellerno for å lage trøbbel :p  ta den opp, blås gjennom alle ganger med trykkluft, eller bare skyll den i bensin/tynner/metallrens ellerno og la den tørke :)


1998 Honda NSR 125 - Prosjekt      |      '85 GSX1100EF  &  '81 GSX1100ET (framtidige prosjekter)      |      2008 BMW 320d Coupé 




Gammelt emne!

Guest, dette emnet er over 365 dager gammelt, du kan derfor ikke poste flere innlegg her. Opprett heller et nytt emne!




0 bruker(e) leser dette emnet

0 brukere, 0 gjester, 0 anonyme brukere