Gå til innhold


Bilde
- - - - -

Aprilia 125 ingen gnist


  • Logg inn for å legge til innlegg
6 innlegg i dette emnet

#1 Prydyx

Prydyx

    MP-Bruker

  • Bruker
  • Pip
  • 66 Innlegg:
  • Registrert: 19-desember 15
  • Kjønn:Gutt
  • Bosted:Rogaland, Eigersund
  • Kjøretøy:Suzuki RMX og Aprilia sx 125

Skrevet 17 februar 2017 - 11:13

Jeg bytta stempel på apriliaen min i går og den startet ikke. fant ut at den ikke fikk gnist, har ikke rørt noe av det elektrsek så vet ikke hva det kan være. har prøvd to plugger, coiler, hetter og pluggledninger. er en aprilia sx 125 2009. cdien min har røket en gang før plutselig, men skjønner ikke hva det kan være nå. har ikke hatt tid til å sjeke annet enn det jeg nevnte. alt funket før jeg bytta stempel


Dette innlegget er endret av Prydyx: 17 februar 2017 - 11:17


#2 henhy

henhy

    MP-Fritids

  • Bruker
  • PipPipPipPip
  • 3 238 Innlegg:
  • Registrert: 12-november 14
  • Kjønn:Gutt
  • Yrke:Plastmekaniker
  • Kjøretøy:Kawasaki ninja zx6r 2006, Hyper Derbi 2004,

Skrevet 17 februar 2017 - 11:40

Du har ikke rørt noen ledninger som feks jord til cdi?

Prosjekt: http://www.mopedport...ys-hyper-derbi/ Braaaaaaap!

Eieren av Hyper Xtreme 90cc derbi, "Katie" KTM 690 SM, og en bruksbil ford focus.


#3 Prydyx

Prydyx

    MP-Bruker

  • Bruker
  • Pip
  • 66 Innlegg:
  • Registrert: 19-desember 15
  • Kjønn:Gutt
  • Bosted:Rogaland, Eigersund
  • Kjøretøy:Suzuki RMX og Aprilia sx 125

Skrevet 17 februar 2017 - 12:21

Jord til coil er festet på sylindertoppen med en av toppskruene så den ble tatt av, skal pusse litt der når jeg er hjemme


Dette innlegget er endret av Prydyx: 17 februar 2017 - 15:32


#4 Prydyx

Prydyx

    MP-Bruker

  • Bruker
  • Pip
  • 66 Innlegg:
  • Registrert: 19-desember 15
  • Kjønn:Gutt
  • Bosted:Rogaland, Eigersund
  • Kjøretøy:Suzuki RMX og Aprilia sx 125

Skrevet 18 februar 2017 - 01:48

Plutselig var det gnist igjen:)

#5 henhy

henhy

    MP-Fritids

  • Bruker
  • PipPipPipPip
  • 3 238 Innlegg:
  • Registrert: 12-november 14
  • Kjønn:Gutt
  • Yrke:Plastmekaniker
  • Kjøretøy:Kawasaki ninja zx6r 2006, Hyper Derbi 2004,

Skrevet 18 februar 2017 - 13:04

Plutselig var det gnist igjen:)

Etter pussinga eller noe annet?

Prosjekt: http://www.mopedport...ys-hyper-derbi/ Braaaaaaap!

Eieren av Hyper Xtreme 90cc derbi, "Katie" KTM 690 SM, og en bruksbil ford focus.


#6 Prydyx

Prydyx

    MP-Bruker

  • Bruker
  • Pip
  • 66 Innlegg:
  • Registrert: 19-desember 15
  • Kjønn:Gutt
  • Bosted:Rogaland, Eigersund
  • Kjøretøy:Suzuki RMX og Aprilia sx 125

Skrevet 20 februar 2017 - 10:28

Etter pussinga eller noe annet?

Jeg gjorde ingenting, gikk ned i garasjen og det var gnist etter første tråkk av en eller annen grunn


  • henhy liker dette

#7 Sebastian8659

Sebastian8659

    MP-Bruker

  • Bruker
  • Pip
  • 32 Innlegg:
  • Registrert: 13-august 16
  • Kjønn:Gutt
  • Bosted:Rogaland, Karmøy
  • Kjøretøy:Aprilia RS125 06

Skrevet 26 juli 2017 - 17:47

Jeg gjorde ingenting, gikk ned i garasjen og det var gnist etter første tråkk av en eller annen grunn

 

Sikkert våt plugg






0 bruker(e) leser dette emnet

0 brukere, 0 gjester, 0 anonyme brukere