Gå til innhold


Bilde
- - - - -

SYM starter ikke


  • Logg inn for å legge til innlegg
8 innlegg i dette emnet

#1 haldim

haldim

    MP-Bruker

  • Bruker
  • Pip
  • 32 Innlegg:
  • Registrert: 30-august 16

Skrevet 06 mars 2018 - 22:49

Kjøpte en SYM orbit 4t som var skjært og jeg har nå bytta sylinder og stempel. Men den starter ikke, det kommer en rar 'drrrrrrrrrrrr' lyd fra denne her.

28832524_1648880618512809_2051594252_n.j

(tingen der den røde og svarte hetta møtes)

Noen som vet hva den heter og hva som kan være feilen?



#2 Jalano

Jalano

    MP-Bruker

  • Bruker
  • Pip
  • 270 Innlegg:
  • Registrert: 08-oktober 17
  • Kjønn:Gutt
  • Bosted:Utlandet, Nederland
  • Yrke:Grusvask
  • Kjøretøy:Kawasaki ninja 250r 2010, yamaha aerox 2003

Skrevet 06 mars 2018 - 23:29

Hvor ender de røde ledningene? Kan det være startrele?

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

#3 haldim

haldim

    MP-Bruker

  • Bruker
  • Pip
  • 32 Innlegg:
  • Registrert: 30-august 16

Skrevet 06 mars 2018 - 23:39

Var startrele ja, takker.


  • Jalano liker dette

#4 Jalano

Jalano

    MP-Bruker

  • Bruker
  • Pip
  • 270 Innlegg:
  • Registrert: 08-oktober 17
  • Kjønn:Gutt
  • Bosted:Utlandet, Nederland
  • Yrke:Grusvask
  • Kjøretøy:Kawasaki ninja 250r 2010, yamaha aerox 2003

Skrevet 06 mars 2018 - 23:47



Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

#5 Danol123

Danol123

    MP-Bruker

  • Bruker
  • Pip
  • 43 Innlegg:
  • Registrert: 23-mai 16
  • Kjønn:Gutt
  • Bosted:Hordaland, Bergen
  • Kjøretøy:Kawasaki EN500 C (VN Vulkan 500) 1998

Skrevet 07 mars 2018 - 19:17

Kjøpte en SYM orbit 4t som var skjært og jeg har nå bytta sylinder og stempel. Men den starter ikke, det kommer en rar 'drrrrrrrrrrrr' lyd fra denne her.
28832524_1648880618512809_2051594252_n.j
(tingen der den røde og svarte hetta møtes)
Noen som vet hva den heter og hva som kan være feilen?


Garantert Startreleet som ikke får nok strøm. Har hatt samme problemet jævlig ofte. Så bare bytt startreleet og lad batteriet.


Sent from my iPhone using Tapatalk

#6 haldim

haldim

    MP-Bruker

  • Bruker
  • Pip
  • 32 Innlegg:
  • Registrert: 30-august 16

Skrevet 07 mars 2018 - 21:43

Lada batteriet og nå slutta den å lage lyden. Men nå får ikke den gnist. Hva kan være galt?



#7 Sjokoladepålegg

Sjokoladepålegg

    MP-Bruker

  • Bruker
  • Pip
  • 428 Innlegg:
  • Registrert: 14-mai 16
  • Kjønn:Gutt
  • Bosted:Hordaland, Kvam
  • Yrke:litt ta kvert :)
  • Kjøretøy:Suzuki tsx, og Volvo 242;)

Skrevet 07 mars 2018 - 23:58

Er ikke pluggen som er dårlig da? Prøvd med flere plugger ? Eller er ikke en rød bryte(stoppknapp) på styret som er slått inn heller?


Sent from my iPhone using Tapatalk

Dette innlegget er endret av Sjokoladepålegg: 07 mars 2018 - 23:58


#8 haldim

haldim

    MP-Bruker

  • Bruker
  • Pip
  • 32 Innlegg:
  • Registrert: 30-august 16

Skrevet 09 mars 2018 - 16:23

Er ikke pluggen som er dårlig da? Prøvd med flere plugger ? Eller er ikke en rød bryte(stoppknapp) på styret som er slått inn heller?


Sent from my iPhone using Tapatalk

Pluggen er ikke dårlig. Er heller ikke killswitch på den.



#9 Jstava

Jstava

    MP-Bruker

  • Bruker
  • Pip
  • 169 Innlegg:
  • Registrert: 19-mars 17

Skrevet 13 mars 2018 - 19:25

Tennplugger er forbruksvare på mopeder. Prøv å kjøp en nye




0 bruker(e) leser dette emnet

0 brukere, 0 gjester, 0 anonyme brukere