Gå til innhold


Bilde
- - - - -

Hjelp! Speedometer viser 0


  • Logg inn for å legge til innlegg
3 innlegg i dette emnet

#1 Saele

Saele

    MP-Ukjent

  • Bruker
  • 2 Innlegg:
  • Registrert: 14-september 20

Skrevet 14 september 2020 - 13:31

Hei, jeg har kjørt min motorhispania 125cc i en stund nå, plutselig slutta farten på speedometeret å vise. Den viser turtall, og alt annet elektrisk fungerer. Vi har renset sensoren og vi har gått lett over ledningen. Speedometeret ble byttet ut relativt nylig.


Sent from my iPhone using Tapatalk

#2 Aeon03

Aeon03

    MP-Bruker

  • Bruker
  • Pip
  • 112 Innlegg:
  • Registrert: 19-mars 20

Skrevet 14 september 2020 - 14:35

Hei, jeg har kjørt min motorhispania 125cc i en stund nå, plutselig slutta farten på speedometeret å vise. Den viser turtall, og alt annet elektrisk fungerer. Vi har renset sensoren og vi har gått lett over ledningen. Speedometeret ble byttet ut relativt nylig.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Er magneten til sensoren der?

Sent fra min SM-G950F via Tapatalk
  • Sjokoladepålegg liker dette

#3 Saele

Saele

    MP-Ukjent

  • Bruker
  • 2 Innlegg:
  • Registrert: 14-september 20

Skrevet 14 september 2020 - 14:49

Er magneten til sensoren der?

Sent fra min SM-G950F via Tapatalk

skal sjekke det


Sent from my iPhone using Tapatalk

#4 Sjokoladepålegg

Sjokoladepålegg

    MP-Elitebruker

  • Bruker
  • PipPipPip
  • 1 595 Innlegg:
  • Registrert: 14-mai 16
  • Kjønn:Gutt
  • Bosted:Hordaland, Kvam
  • Yrke:litt ta kvert :)
  • Kjøretøy:et par Tsx'er, TM85 ,Volvo 242 + VAG vinterbil
Garage Garasje

Skrevet 26 desember 2020 - 21:53

Fant du utav det?


Sent from my iPhone using Tapatalk

I stallen at the moment :cool :

2 x    komplette Suzuki tsx'er
2 x    Volvo 242 og en VAG Vinterbil

1 x    Tm 85 crosser

 - Ingen tsx ingen s*x   :p  :wub  :drunk  





0 bruker(e) leser dette emnet

0 brukere, 0 gjester, 0 anonyme brukere