Gå til innhold


Bilde
- - - - -

Beta RR fjusker når den blir varm


  • Logg inn for å legge til innlegg
2 innlegg i dette emnet

#1 Simongilje

Simongilje

    MP-Ukjent

  • Uerfaren bruker
  • 1 Innlegg:
  • Registrert: 27-april 21

Skrevet 06 oktober 2021 - 16:49

Hei, 

 

Mopeden min starter å går akkurat som den skal, men etter full gass i motbakke et par minutt så begynner den å fjuske og gå dårligere å dårligere, går veldig fint når den er kald og om ein ikke har full gass hele tiden. Er ein 2018 modell, heilt original utenom at plombering er tatt og at det sitter i ei 115 dyse. Er jo beta som oppgir selv at det skal vere i ei 115 dyse når plombering er tatt, så lurte bare på om noen har peiling på hva som kan vere problemet?



#2 ghaven

ghaven

    MP-Elitebruker

  • Bruker
  • PipPipPip
  • 1 843 Innlegg:
  • Registrert: 26-mars 16
  • Kjønn:Gutt
  • Bosted:Vest-Agder, Mandal
  • Yrke:maskinverksted sms 41687063

Skrevet 09 oktober 2021 - 21:00

Treng nok en forgasser rens og sjekk av tank lufting samt at det ikke er noe som hindrer bensin til gasser. En annen ting er at plugg og coil kan få symptomer som likner på for lite bensin om de har bynnende feil. Men en gasser rens er jo lett og fører ofte til underverk


  • Sjokoladepålegg liker dette

#3 Sjokoladepålegg

Sjokoladepålegg

    MP-Elitebruker

  • Bruker
  • PipPipPip
  • 1 619 Innlegg:
  • Registrert: 14-mai 16
  • Kjønn:Gutt
  • Bosted:Hordaland, Kvam
  • Yrke:litt ta kvert :)
  • Kjøretøy:et par Tsx'er, TM85 ,Volvo 242 + VAG vinterbil
Garage Garasje

Skrevet 18 oktober 2021 - 22:07

En varm motor trenger også mer kald luft, sjekk filter og gjerne 115 dyse er beregnet for et større luftfilter?

Bare noen forslag


Sent from my iPhone using Tapatalk

I stallen at the moment :cool :

2 x    komplette Suzuki tsx'er
2 x    Volvo 242 og en VAG Vinterbil

1 x    Tm 85 crosser

 - Ingen tsx ingen s*x   :p  :wub  :drunk  





0 bruker(e) leser dette emnet

0 brukere, 0 gjester, 0 anonyme brukere